Om OYEZ!

OM OYEZ!

Jag som ligger bakom OYEZ!produkterna är en person som alltid varit väldigt intresserad av hår. Själv drabbades jag, till mitt enorma förtret, av håravfall väldigt tidigt, redan som tonåring! Jag tyckte att det var vansinnigt tråkigt och letade efter LÖSNINGAR. Jag tyckte dock inte att det fanns några ultimata lösningar på marknaden. En hårtransplantation kändes för omfattande och dyr, och de hårersättningar som fanns innan OYEZ! lämnade en del att önska. I alla lägen var processen besvärlig, tidskrävande och dyr.

Som frisör kände jag ett ansvar att försöka ta fram en produkt som levde upp till de krav jag själv ställde på hårersättning, så jag skapade OYEZ!. Sedan första stund har jag själv burit OYEZ! och det är aldrig någon som har frågat mig om mitt hår, eller studerat det misstänksamt. Det ser till hundra procent ut som att OYEZ! är mitt eget hår. Det är lätt att beställa, fästa och sköta, och kostar inte mycket mer än vad regelbundet underhållande av en kort frisyr gör, med klippningar en gång i månaden hos en duktig frisör.

Håret vi använder när vi skapar OYEZ! hårersättningar kommer från donerat människohår och vi väljer ut rätt färg till din OYEZ! genom de hårtester som du skickar in till oss.

VÅRA PRODUKTER

För att sköta en OYEZ! hårersättning på bästa sätt, och därmed maximera dess livslängd så har vi tagit fram produkter för vård och styling. Dessa går att köpa HÄR.

OYEZ! FRISÖRER

Det finns tre OYEZ!-SALONGER i Skandinavien, där personalen är särskilt utbildad inom OYEZ!. Städerna i vilka dessa finns är Oslo, Stockholm och Göteborg.