Instruktioner

INSTRUKTIONER

INSTRUKTIONSFILM

Denna video är i första hand framtagen för att använda oss av under kundbesök och på ett enkelt sätt förstå hur produkten fungerar. Vi har fått mycket positiv feedback på filmen och därför valt att lägga upp den trots att den inte håller högsta kvalitet. Man ser tydligt förändringen komma och vilket resultat produkten ger. OBS! Man behöver inte hjälp för att applicera produkten utan detta gör man enkelt på egen hand. Vi rekommenderar våra kunder att använda sig av spegeln för att se att det bakre partiet är applicerat samt att fibrerna är jämt fördelade. Färgen som denna person använder sig av är ljusbrun.

01pudra_03-01

STEG 1

Att använda VIVIERE VOLUME FIBRE går snabbt och enkelt – på bara 30 sekunder får du fyra gånger tjockare hår. De små bomullsfibrerna är laddade med statisk elektricitet och fäster därför direkt på ditt hår. På så sätt får ditt hår mer volym och du kan effektivt maskera din utväxt.

Tvätta och torka håret noggrant innan du applicerar VIVIERE VOLUME FIBRE. Fördela fibrerna tills du får önskat resultat.

STEG 2

Arbeta igenom fibrerna ordentligt med hjälp av dina händer. Fördela ut dem noggrant så att den elektrostatiska energin optimeras.

02fixa-01
03spegla-01

STEG 3

Använd VIVIERE MIRROR för att se så du har fördelat fibrerna jämt och inte missat något tunt parti.

STEG 4

För att fästa fibrerna ytterligare, applicera VIVIERE BOOSTING SPRAY precis som du sprayar håret med vanlig hårspray.

03spray-01